Beperkt casco verzekering bestelauto


Beperkt Casco bestelautoverzekering 


Wat is een bestelautoverzekering met Beperkt Casco 

Een bestelautoverzekering beperkt casco wordt ook wel een bestelautoverzekering WA + beperkt casco genoemd. Dat is een betere benaming, omdat de dekking van deze verzekering bestaat uit de dekking die een WA bestelautoverzekering aanbiedt met aanvullend dekking voor bepaalde schade aan de eigen auto. 

Welke schade wordt gedekt bij een WA bestelautoverzekering 

Welke schade precies door de verzekering gedekt wordt, hangt af van het gekozen product en de gekozen verzekeraar. Een WA + beperkt casco dekking biedt allereerst de dekking van een WA verzekering. Dus de schade aan anderen is hiermee (meestal) gedekt. Daarnaast wordt er dekking verleend als er schade aan het eigen voertuig ontstaat ten gevolge een aantal met name genoemde gebeurtenissen. Hierbij moet u denken aan:

- brand, ontploffing en blikseminslag;
- diefstal;
- botsingen met dieren;
- storm, overstroming en andere natuurverschijnselen;
- ruitbreuk.

Zoals aangegeven kunnen er grote verschillen bestaan tussen de verzekeraars. Wij raden u aan om voordat u een bestelautoverzekering afsluit eerst even goed te kijken welke schade precies binnen de dekking valt. 

Welke bestelautoverzekering past bij u 

Er bestaan grote verschillen tussen de verschillende bestelautoverzekeringen. Op het moment dat u een bestelautoverzekering wilt afsluiten, dient u allereerst de keuze te maken tussen het type bestelautoverzekering dat bij u past. Kiest u voor alleen WA dekking, voor Beperkt Casco of voor All-Risk? Daarnaast dient u een keuze te maken tussen het grote aantal verzekeraars dat op deze markt aktief is. Om u bij de keuze van de juiste type bestelautoverzekering te helpen, hebben wij een bestelautoverzekering keuzehulp gemaakt.

Wilt u online de premie berekenen, bestelautoverzekeringen vergelijken of een verzekering afsluiten, klik dan hier
Alles voor je bestelautoautoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering