Dienstenwijzer www.bestel-auto-verzekering.nl


Ons kantoor is gespecialiseerd in financiŽle diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn onze leidraad. In deze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Hierna vindt u, kort en bondig, onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met klachten.


Wie zijn wij?


www.bestel-auto-verzekering.nl
(onderdeel van Honig en Honig)
Postbus 336
1800 AH  Alkmaar

Telefoon: 0725642669
Fax: 0725642931
E-mail: info@bestel-auto-verzekering.nl
Internet: www.bestel-auto-verzekering.nl

Natuurlijk kunt u ons ook op ons kantoor bezoeken. Op werkdagen zijn de openingstijden van 09.00 tot 17.00 uur. Eventueel kunt u met ons ook een afspraak buiten kantoortijden maken.


Internet

Wij beschikken over een eigen internetsite. Hierop treft u regelmatig informatie en tips aan. Ga naar http://www.bestel-auto-verzekering.nl.

Lidmaatschappen en registraties


Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:
õ Adfiz
õ AFM
õ Kamer van Koophandel
õ Kifid
õ Stichting Erkend Hypotheek Adviseur
õ RIFD, Register Intermediair in FinanciŽle Diensten


Adfiz


Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven. Deze codes gaan onder meer over de onafhankelijkheid van advies en integriteit. www.adfiz.nl

Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM)

De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiŽle adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12018846. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl.

Kamer van Koophandel
In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 37093327.Klachteninstituut financiŽle diensten (Kifid)


Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut financiŽle diensten, een onafhankelijke stichting die uw klacht kan beoordelen.

Erkend Hypotheekadviseur


Het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur wordt uitgereikt door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). De erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg dat de adviseur de benodigde diplomaís heeft behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden. Onze hypotheekadviseurs zijn allemaal Erkend Hypotheekadviseur. www.erkendhypotheekadviseur.nl.RIFD


Het logo van het Register Intermediair in FinanciŽle Diensten staat symbool voor het onderschrijven van de Code Onafhankelijk Advies. www.rifd.nl

Onze dienstverlening


Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren en bemiddelen in financiŽle producten en diensten van diverse aanbieders. Hierna leest u op welke gebieden wij u van dienst kunnen en mogen zijn.

Schadeverzekeringen


Vrijwel iedereen heeft wel ťťn of meer schadeverzekeringen. Dat kan gaan om de verzekering van uw inboedel of van uw auto. Wellicht hebt u ook behoefte aan schadeverzekeringen die u beschermen tegen financiŽle schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, diefstal of aansprakelijkheid. Wij hebben de bevoegdheid om zowel te adviseren als te bemiddelen op het gebied van schadeverzekeringen.

Levensverzekeringen


Levensverzekeringen zijn er in veel vormen. Van een eenvoudige verzekering om de uitvaart te bekostigen tot complexe verzekeringen om uw pensioen te financieren. Maar ook een verzekering waarmee u te zijner tijd de schuld van uw hypotheek aflost kan een vorm van levensverzekering zijn. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren op het gebied van levensverzekeringen. Ook mogen wij het contact tussen u en de levensverzekeraar verzorgen.

Hypothecair krediet


Indien u een woning koopt zult u hiervoor waarschijnlijk een hypotheek afsluiten. Dat is een belangrijk adviesmoment. Immers u beslist hier over een verplichting die u aangaat voor een langere periode, soms wel tot 30 jaar. Bij zoín beslissing moet u als consument op veel zaken letten. Niet alleen op d