Zelf je verzekering online afsluitenOnline je bestelautoverzekering vergelijken

Op www.bestel-auto-verzekering.nl kun je verzekeringen vergelijken voor je bestelauto of bedrijfswagen met en zonder grijs kenteken. Bestel-auto-verzekering.nl biedt je altijd een lage premie, uitstekende polisvoorwaarden en service! Bereken je premie, maak online een offerte of stuur je aanvraag direct online in.

Via verschillende online rekenmodules op onze website, kun je zelf de premies van verzekeringen berekenen en de verzekering van je keuze online afsluiten zonder advies van een financieel adviseur. Dit wordt binnen de Wet financieel toezicht (Wft) ‘execution only’ genoemd.

Execution only

Bij ‘execution only’ maak je zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en vul je bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur je hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die je hebt gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.

Heb je vragen over de Wet financieel toezicht of ‘execution only’?
Neem dan gerust contact met ons op.
Alles voor je bestelautoautoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering