No-claim beschermer voor uw autoverzekering


U heeft jaren schadevrij gereden en dan opeens gebeurt het, een aanrijding en ook nog uw eigen schuld.

Gelukkig heeft u bij voldoende schadevrije jaren recht op no-claim bescherming. Uw kortingspercentage gaat in dat geval niet naar beneden. De no-claim bescherming treedt in werking vanaf een bepaalde b/m trede, deze verschilt per verzekeraar. Raadpleeg de polisvoorwaarden voor meer informatie over uw polis.
De no-claim beschermer

Mocht u nog geen recht hebben op een gratis no-claim bescherming op grond van uw schadevrije jaren, dan is het een geruststellend idee dat u bij vrijwel al onze verzekeraars een no-claim beschermer tegen een geringe extra premie kunt meeverzekeren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Vraag nu een offerte autoverzekering aan inclusief de no-claim bescherming.

Voorbeeld van hoe de no-claim beschermer werkt


Een familie uit Ede heeft een Volkswagen Passat gekocht. Begin van dit jaar kreeg de man een aanrijding met een andere auto door eigen schuld. Gelukkig is er bij de autoverzekering een no-claim beschermer afgesloten.

De man had 10 schadevrije jaren en 80% no-claim korting opgebouwd. Zijn premie blijft volgend jaar gelijk omdat hij geen terugval heeft door de no-claim beschermer. Had hij de no-claim beschermer niet gehad, dan was hij naar 65% no-claim terug gevallen en zou het hem 5 jaar kosten om weer op de oude korting van 80% uit te komen. De besparing kan hiermee oplopen tot wel honderden euro's per jaar.

Wat kost een no-claim beschermer?


De kosten van een bonus malus beschermer zijn meestal rond de 5,- per maand, dit is afhankelijk van de gekozen verzekeraar. De bonus malus beschermer kan echter wel afwijken in voorwaarden bij verschillende verzekeraars.
Alles voor je bestelautoautoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering