Opzegservice

Hoe kunt u uw verzekering opzeggen? Klik hier voor de opzegbrief (pdf)

Stilzwijgend verlengen?


Sinds 1 januari 2010 mogen verzekeringsmaatschappijen je polis niet meer stilzwijgend verlengen. De verzekeraar dient je op de hoogte te stellen van de vervaldatum van je polis(sen). Tevens dient de verzekeringsmaatschappij je op te geven hoe je kunt opzeggen.

Opzegtermijn nieuwe verzekering


Sinds 1 januari 2010 geldt er voor je particuliere verzekering(en) een contractsperiode van 1 jaar. Nadat het eerste jaar verstreken is kan je op ieder moment (met een opzegperiode van 1 maand) je verzekering opzeggen. Het opzeggen van je verzekering dien je schriftelijk te doen. Wij raden je aan om deze aangetekend te versturen.

Contractvervaldatum lopende autoverzekering


Klanten met een lopende autoverzekering kunnen vanaf 1 maart 2010 gebruik maken van een opzegtermijn van ťťn maand. Let wel: de contractvervaldatum is hierin leidend.

Autoverzekering zonder opzegtermijn beŽindigen


Als je verzekeraar een premiestijging tijdens contractperiode doorvoert, mag je de verzekering zonder opzegtermijn beŽindigen. Dit geldt ook wanneer de polisvoorwaarden in je nadeel veranderen. Maar zeg je polis nooit op voordat je een nieuwe verzekering hebt afgesloten.

Bij verkoop van je auto kun je een autoverzekering tussentijds stopzetten. Je dient een kopie van het vrijwaringsbewijs naar de verzekeraar te versturen. Veel verzekeraars zullen al betaalde premie terugstorten en de polis beŽindigen. Sommige maatschappijen houden administratiekosten in.
Alles voor je bestelautoautoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering