Over ons


Verzekeren zoals jij dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kies je bij ons zelf de manier waarop je jouw financiŽle zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze klanten drie mogelijkheden:  1. Persoonlijk advies van een adviseur
  2. Telefonische helpdesk
  3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel

Welke manier je ook kiest, je bent er altijd zeker van dat je profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat jezelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dichtbij bij je in de buurt.

Heb je een schade, of wil je ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. Je bent van harte welkom op ons kantoor.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. FinanciŽle zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Wil je meer weten over onze werkwijze of wil je advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

www.bestel-auto-verzekering.nl


(onderdeel van Honig en Honig)
Postbus 336
1800 AH  Alkmaar

Telefoon: 0725642669
Fax: 0725642931
E-mail: info@bestel-auto-verzekering.nl
Internet: www.bestel-auto-verzekering.nl
Alles voor je bestelautoautoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering