Soorten bestelautoverzekeringen 


Vormen van bestelautoverzekeringen 

Bestelautoverzekeringen kun je onderverdelen naar dekkingen. Als we kijken naar de dekkingen van bestelautoverzekeringen, dan lijkt de bestelautoverzekering veel op personenautoverzekeringen. U heeft de keuze uit 3 verschillende soorten bestelautoverzekeringen:

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

De Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering dekt de schade die u met uw bestelauto veroorzaakt aan een ander, waarvoor u aansprakelijk bent. Hierbij kunt u denken aan schade aan andere weggebruikers (fysieke schade) of aan andere voertuigen. De schade die ontstaat aan uw eigen bestelauto wordt bij een WA verzekering echter niet vergoed. In Nederland geldt dat iedere bezitter van een bestelauto (en iedere andere auto) verplicht is om zijn bestelauto (minimaal) WA te verzekeren.
meer informatie over de WA bestelautoverzekering


WA + Beperkt Casco

Een bestelautoverzekering met WA + Beperkt Casco dekking biedt naast de verplichte WA-dekking ook dekking tegen schade uit een aantal in de voorwaarden genoemde gebeurtenissen. U dient hierbij te denken aan schade door diefstal, brand, hagel/storm en ruitbreuk. Hierbij geldt meestal een eigen risico.
meer informatie over de WA + beperkt casco bestelautoverzekering

All risk bestelautoverzekering (WA + Volledig Casco)

Een All Risk bestelautoverzekering wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De All Risk bestelautoverzekering kent een nog wat uitgebreidere dekking dan de beperkt casco verzekering. Bij de All Risk verzekering is schade aan de eigen auto in de meeste situaties gedekt.
meer informatie over de all risk bestelautoverzekering

Kies de juiste bestelautoverzekering 

Op het moment dat u een bestelautoverzekering wilt afsluiten, dient u allereerst te bepalen welk type bestelautoverzekering het beste bij u past. Om u bij deze keuze te helpen, hebben wij een bestelautoverzekering keuzehulp gemaakt. Op het moment dat u weet welk type bestelautoverzekering u wenst, dient u nog een keuze te maken tussen een zeer groot aantal verzekeraars en verzekeringsproducten. Uit onderzoek is gebleken dat het verstandig is om de verschillende mogelijkheden te vergelijken, aangezien er zeer grote premie verschillen bestaan. Om u te helpen bij de keuze van de juiste bestelautoverzekering, bieden wij op deze site de mogelijkheid om bestelautoverzekeringen te vergelijken en premies te berekenen.

Wilt u bestelautoverzekeringen vergelijken en premies berekenen, klik dan hier. 

Aanvullende verzekeringen


U kutn uw bestelautoverzekering aanvullen, klik hier voor de aanvullende verzekeringen.
Alles voor je bestelautoautoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering