Verzekeraars


Bestel-auto-verzekering.nl werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.


Aegon


Aegon behoort tot de top vijf van beursgenoteerde verzekeringsmaatschappijen in de wereld en is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Aegon biedt schade-, levens- en inkomensverzekeringen.

Allianz Nederland


Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 76 miljoen klanten. Allianz is een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie.

ASR

ASR Nederland, voorheen Fortis ASR, is ontstaan door het samengaan van AMEV, Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen. ASR Nederland biedt een compleet assortiment aan schade-, levens- en zorgverzekeringen.

Arag Rechtsbijstand

ARAG Rechtsbijstand is als onderdeel van de internationale ARAG Groep sinds 1962 in Nederland actief als rechtsbijstandverzekeraar. ARAG biedt rechtsbijstand in verschillende verzekeringsmodules, waarbij verkeersrechtsbijstand altijd de basis vormt.

Avéro Achmea
Avéro Achmea is onderdeel van de Achmea Groep, één van de grootste financiële dienstverleners in de Benelux. Avéro Achmea biedt een compleet assortiment aan schade-, levens- en zorgverzekeringen.

Bovemij


Bovemij Verzekeringen is een onderneming van de Bovemij Verzekeringsgroep, onderdeel van brancheorganisatie BOVAG.

DAS


DAS Rechtsbijstand zet zich sinds 1963 in voor ieders belang. Daarin zijn ze pioniers. Hun rechtsbijstandverzekering maakte het voor het eerst mogelijk dat mensen zélf hun recht konden halen.

Delta Lloyd(incl. Erasmus)
Delta Lloyd Verzekeringen is onderdeel van Delta Lloyd Groep, een veelzijdig concern in de financiële dienstverlening. Delta Lloyd Verzekeringen biedt een breed assortiment aan schade- en levensverzekeringen.

Europeesche

De Europeesche is gespecialiseerd in het verzekeren van activiteiten die u in uw vrije tijd onderneemt. Bijvoorbeeld reizen, motorrijden, watersporten, golfen en kamperen met uw camper of caravan. Zij bieden vernieuwende verzekeringen en zij willen altijd tegemoet komen aan uw wensen. In 2010 is de Europeesche niet voor niets door Nederlandse reisagenten uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland!

Generali


Generali verzekeringsgroep maakt onderdeel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Generali verzekeringsgroep is een zelfstandige en solide verzekeraar met een sterke financiële positie.

De Goudse
De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige verzekeringsmaatschappij met een compleet assortiment aan schade-, leven- en zorgverzekeringen.

London Verzekering
London Verzekering in Amsterdam is onderdeel van de Duitse Allianz Groep en biedt een breed assortiment aan schadeverzekeringen.

Mondial (vh Elvia)


Mondial Assistance is uw vertrouwde specialist op het gebied van hulpverlening en reis- en annuleringsverzekeringen. Waar u ook bent, wat u ook overkomt, zij zorgen voor u. Met een wereldwijd netwerk. Achter Mondial Assistance staan meer dan 400.000 hulpverleners klaar.

Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden is een toonaangevende financiële dienstverlener in Nederland, die deel uitmaakt van de wereldwijde ING Groep. Nationale-Nederlanden biedt particuliere schade-, leven- en zorgverzekeringen en personal financial planning.

OVZ verzekeringen


Per 1 januari 2011 is de Zeeuwse onderlinge verzekeraar OVZ verzekeringen toegetreden tot de TVM-Groep. OVZ is een onderlinge verzekeraar met een sterke positie op de agrarische markt, het MKB en de particuliere markt. De verzekeraar is opgericht in 1956 als onderlinge verzekeraar van de boerenstandsorganisatie CBTB.

Het werkgebied bestaat uit de volgende postcodegebieden:
3209 t/m 3259, 3890 t/m 3899, 4300 t/m 4599, 4630 t/m 4699, 7000 t/m 7299, 7383 t/m 8199, 8250 t/m 9999.

Reaal Verzekeringen

REAAL Verzekeringen biedt als onderdeel van de SNS Reaal Groep een compleet aanbod van schade- en levensverzekeringen.

Unigarant


Unigarant is specialist in particuliere schadeverzekeringen op het gebied van mobiliteit, recreatie en wonen.
Opgericht in 1972 en 100% dochter van de ANWB. Op dit moment werken er ruim 500 medewerkers bij Unigarant.

Voogd en Voogd


Voogd & Voogd, opgericht in 1909, heeft als kernactiviteit autoverzekeringen en alles wat daar aan schadeverzekeringen bij hoort. Kort gezegd: zij zijn specialist in automotive verzekeringen. Zij vormen de logistieke en commerciële schakel tussen 2100 professionele bemiddelaars en 20 toonaangevende verzekeraars.

Zevenwouden Verzekeringen


Zevenwouden is een zelfstandige, creatieve, onderlinge verzekeringsmaatschappij die in 2001 zijn honderd jarig bestaan heeft gevierd. Door haar compacte organisatie, uitmuntende service en een mensgerichte cultuur heeft Zevenwouden al 100 jaar een betrouwbare en solide plaats in de verzekeringswereld.

 
Alles voor je bestelautoautoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering